Digitale handhaving
binnen jouw gemeente

Efficiënt en betrouwbaar

Wil je binnen de gemeente het gedrag van weggebruikers veranderen en de leefbaarheid verbeteren? Dan is Brickyard je loket voor eerlijke, betrouwbare en efficiënte handhaving van verkeersregels. Onze digitale diensten zijn datagedreven en gebaseerd op Locatie, Kenteken en Tijdstip. Zo gebruiken we scanauto’s om parkeerovertredingen te signaleren en zetten we kentekencamera’s in om de naleving van verkeersborden te waarborgen. Ook ondersteunen we BOA’s met onze slimme handhavingsapp Bluebrick. We zijn graag je kennispartner!

Onze oplossingen vind je in:

De merkwaarden van Brickyard

Kwalitatief

Bij Brickyard draait alles om kwaliteit en dat vinden we heel normaal. We stellen hoge eisen aan ons eigen werk en dat van anderen.

Lees verder

Onze partners zien dit terug in alle lagen van de organisatie, van onze producten en diensten tot aan de website, marketing en after-sales. Ze herkennen ons in een professionele voorbereiding en accurate adviezen, met oog voor detail. We zijn niet snel te betrappen op een foutje of storing, maar als dat wel zo is, dan werken we meteen aan een oplossing.

Inklappen

Betrouwbaar

Correcte handhaving valt of staat met betrouwbaarheid. Daarom communiceren we bij Brickyard snel, eerlijk en duidelijk.

Lees verder

Afspraak is afspraak. Niet alleen wij, maar ook onze systemen doen wat ze beloven. Perfectie in de uitvoering bestaat niet, transparant zijn over onze uitdagingen wel, om vervolgens snel de juiste oplossingen te bieden. Onze partners waarderen deze uitstekende service en fijne samenwerking.Inklappen

Kennispartner

De markt voor handhaving is continu in verandering. Daarom delen we bij Brickyard proactief de ontwikkelingen en oplossingen in ons vakgebied, zowel intern als extern.

Lees verder

Met onze kennis en ervaring duiken we volledig in de uitdagingen van onze klanten, om zo met overtuigende oplossingen te komen. Onze partners en andere relaties erkennen onze rol als kennispartner, wat een cruciaal onderdeel van onze strategie is.

Inklappen

Trots

Trots en succes zijn nauw met elkaar verbonden, merken we bij Brickyard. Als collega’s streven wij naar hetzelfde doel: betrouwbare producten en diensten afleveren.

Lees verder

Als je dan ziet hoe tevreden onze partners daarmee zijn, dan doe je toch niets liever dan je successen delen? Of het nu binnen het werk is of op een borrel met vrienden, iedereen die bij Brickyard werkt is daar trots op!

Inklappen

De handhavingsdiensten van Brickyard

Voor ongestoorde handhaving

verkeersbord C06 - verkeersbord gesloten voor voertuigen

Camerahandhaving

Snel en betrouwbaar

Camerahandhaving draagt als betrouwbare en effectieve handhavingsmethode bij aan leefbare gemeenten. Onze kentekencamera’s en zelf ontwikkelde software zijn inzetbaar bij o.a. sluipverkeer, milieuzones en autoluwe zones. BOA’s controleren, waarschuwen of beboeten overtreders eenvoudig in onze webapplicatie.

Effectieve-parkeerhandhaving-scanauto’s

SCANAUTOHANDHAVING

Effectief met scanauto’s

Parkeerhandhaving met scanauto’s gaat sneller en efficiënter dan handmatige controle. Scanauto’s met Brickyard software maken duizenden scans per uur, die automatisch gecontroleerd en doorgestuurd worden naar het overzichtelijke Brickyard Desktop Enforcement. Hierin controleren, waarschuwen of beboeten BOA’s de overtredingen eenvoudig.

Brickyard-BOA parkeerhandhaving 3

PARKEERHANDHAVING

het gemak van de app Bluebrick

Voor handhaving van fiscaal- en Mulder-gerelateerde feiten. Van parkeren tot overlast, met onze app gaan BOA’s makkelijk, foutloos en informatiegestuurd te werk. Zij hebben de wet- en regelgeving paraat en raadplegen alle benodigde gegevens realtime. Bluebrick maakt handhaven eenvoudig, op straat én achter de schermen.

camerahandhaving Milieuzone

Milieuzone handhaving

Een virtuele afsluiting

De oplossingen van Brickyard zijn zeer effectief gebleken bij handhaving van milieuzones.
Al onze sensoren op onder andere smartphones, scanauto's en kentekencamera's registreren Locatie, Kenteken en Tijdstip (LoKeT) en zijn inzetbaar voor milieuzone handhaving.

Het bijbehorende softwaresysteem houdt de data tegen diverse databases aan, waardoor snel duidelijk is of een voertuig wel of niet de milieuzone in mag. Op deze manier levert Brickyard een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in Nederlandse steden. 

Brickyard Desktop Enforcement

Kennis is key!

Bij Brickyard zetten we onze kennis graag in voor het adviseren en ontzorgen van onze partners. Een voorbeeld hiervan is Brickyard Desktop Enforcement. In dit systeem beheer je al onze handhavingsdiensten makkelijk onder één dak. De vele data die we verzamelen kun je daarin ook analyseren voor slimme inzichten over het gebied. Heb je een vraag? Je mag ons altijd bellen. Kennis is key!

Laatste nieuws

Nieuws en artikelen over camerahandhaving

Camerahandhaving in Ggoningen met ANPR-camera's en handhaaf software van Brickyard

Brickyard wint de aanbesteding van de gemeente Groningen voor handhaving door cameratoezicht

In grote delen van de Groningse binnenstad gelden al jarenlang venstertijden. Per september 2022 heeft er een uitbreiding van het venstertijdengebied plaatsgevonden en mogen vracht- en bestelauto’s dit gebied alleen tussen 05.00 uur en 12.00 uur inrijden en vanaf 2025 mag dit ook nog eens alleen met een voertuig zonder uitstoot van schadelijke gassen. Met…
Bekijk het hele artikel
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement