Brickyard Desktop Enforcement

Brickyard desktop enforcement

Hét beheersysteem voor slimme handhaving

Als gemeente heb je vaak meerdere systemen in gebruik voor mobiliteitsdiensten. Brickyard brengt alle handhavingsapplicaties die je nodig hebt samen onder één dak met Brickyard Desktop Enforcement. Met één inlog heb je direct toegang tot gedeelde data en slimme modules, zoals de handhavingsapp en het bonnenoverzicht. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en snel geïmplementeerd voor al jouw medewerkers.

Brickyard-Desktop-Enforcement-macbookscherm

Voordelen van de Brickyard Desktop Enforcement:

Alle beheerapplicaties onder één dak

Koppel met applicaties van derden

Combineer data voor managementrapportages

Cloud-based: overal te gebruiken

Maximale flexibiliteit

in het handhavingsysteem

Brickyard is opgebouwd uit ‘bricks’: modules die integraal of in delen beschikbaar zijn. Zo kies je precies de parkeer-, handhavings- en/of mobiliteitsdiensten die jouw gemeente nodig heeft, wat zorgt voor maximale flexibiliteit in het systeem. Data van derden voeg je eenvoudig toe aan Brickyard Desktop Enforcement. Nadat je gebruikers hebt aangemaakt geef je deze de juiste rechten. Zo bepaal je wie welke informatie mag zien, mag wijzigen en mag beheren, heel handig en overzichtelijk.

Combineer data

voor waardevolle rapportages

Bij Brickyard zetten wij voortdurend onze kennis in om de backoffice aan te scherpen en uit te breiden. Wij zien de waarde van het combineren en analyseren van data, op het moment dat je alle systemen onder één dak beheert. Binnen Brickyard Desktop Enforcement kun je daarom ook eenvoudig rapportages uitdraaien. Zo krijg je optimaal inzicht in de mobiliteit in jouw stad of gemeente. Ideaal voor managementrapportages, beleidsbeslissingen en informatiegestuurde handhaving.

Laatste nieuws

Nieuws en artikelen over desktop enforcement

camerahandhaving + bollard (Poller)

RTL Nieuws belicht aanpak van sluipverkeer in Gemeente Vijfheerenlanden

RTL Nieuws heeft recent aandacht besteed aan de maatregelen die de Gemeente Vijfheerenlanden heeft genomen om de problematiek rondom sluipverkeer aan te pakken. Naarmate het sluipverkeer tussen Vianen en Lexmond toenam, kwam niet alleen de leefbaarheid, maar ook de bereikbaarheid van hulpdiensten in het gedrang. Als reactie hierop heeft de gemeente in samenwerking met Brickyard…
Bekijk het hele artikel