Brickyard wint de aanbesteding ‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’!

Brickyard wint aanbesteding van ProRail voor‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’!

Met trots kunnen wij mededelen dat Brickyard de opdracht gegund heeft gekregen van ProRail voor het handhaven met AI ANPR camera’s op 44 spoorwegovergangen op weggebruikers die de rode knipperlichten negeren.
Brickyard levert hier samen met haar partner ARVOO Imaging Products BV de complete handhaafoplossing. Dit betreft de complete softwarematige handhaafoplossing inclusief de gebruikerssoftware voor de boa’s en de AI ANPR camera’s van ARVOO die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel het herkennen van de kentekenplaten, maar ook op basis van AI het automatisch herkennen van het knipperen van de rode lampen en de stand van de overwegbomen.

Yorick Rohof (Algemeen Directeur Brickyard B.V.): ‘’Uit de gunning van ProRail aan Brickyard en ARVOO blijkt vertrouwen en waardering voor onze gezamenlijke oplossing voor de ‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’. Wij zijn enorm trots dat we de komende jaren onze oplossing aan ProRail gaan leveren die bij zal dragen aan het vergroten van de veiligheid op spoorwegovergangen in Nederland. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!’’.

Op de foto van links naar rechts:
Yorick Rohof (Brickyard), Marcel Donker (Prorail) en Joost Verbeek (Arvoo)

Andere interessante artikelen:

GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft. In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze…
Bekijk het hele artikel