Parkeer­handhaving

Parkeerhandhaving

digitaliseren en optimaliseren

Wij weten alles over mobiliteit en de handhaving van verkeersregels. Zo ontwikkelen wij oplossingen om de parkeerhandhaving zoveel mogelijk te digitaliseren. Handhavers werken snel, veilig en efficiënt, bijvoorbeeld met onze scanauto’s en in onze BlueBrick app. In Brickyard Desktop Enforcement, ons overzichtelijke backoffice systeem, beheer je precies de parkeer- en/of mobiliteitsoplossingen die je binnen de gemeente nodig hebt. Je draait ook eenvoudig rapportages uit voor slimme inzichten over een gebied.

16612607012341958685455305446492

Bluebrick voor handhaving

het gemak van de app Bluebrick

Van parkeren tot overlast, met onze app gaan BOA’s makkelijk, foutloos en informatiegestuurd te werk. Zij hebben de wet- en regelgeving paraat en raadplegen alle benodigde realtime gegevens. Bluebrick maakt handhaven eenvoudig, op straat én achter de schermen. Lees meer over de app Bluebrick.

Scanauto Parkeerhandhaving 3 rapportage | Brickyard

BLUEBRICK SELECT

altijd eenvoudig handhaven

Bluebrick Select ontzorgt de BOA. Handhavers kunnen zich met Bluebrick Select volledig richten op de leefbaarheid op straat. Als handhaver wil je een systeem wat je werk makkelijker en sneller maakt. Bluebrick Select wordt geïnstalleerd op moderne smartphones en behaalt met minimale hardware een maximaal resultaat. Het systeem is compleet cloud-based.
Koppelingen met onder meer RDW, PR, GEO en BVBSN maken gegevens realtime opvraagbaar. Straten, feiten en voorbeeldverklaringen zijn allemaal geïnstalleerd.
Zelfs offline werken is geen probleem.
Met scanauto’s en Bluebrick Select optimaliseer je de parkeercontrole binnen de gemeente, waardoor er tijd overblijft voor andere belangrijke taken.

Voordelen van Bluebrick Select

Voor smartphones en tablets

Cloud-based backoffice

Instelbare gebruikerstoegang

Koppelingen met alle relevante databases

Naar prioriteit gestuurde distributie van observaties aan BOA’s

Scanauto’s

Als gemeente wil je een handhavingssysteem wat onder alle omstandigheden werkt.
Met Bluebrick is handhaving altijd gegarandeerd. Handhavers maken gebruik van de Bluebrick app, daar waar de scanauto niet kan komen.

Laatste nieuws

Nieuws en artikelen over parkeerhandhaving

Kentekenhandhaving: Innovatie in vernieuwing

In Trendboek Mobiliteit 2023 (dec 2022) bespreekt collega Yorick Rohof: Innovatie en vernieuwing in digitale Kentekenhandhaving

“Innovatie en vernieuwing in technologie en software zijn de rode draad in mijn carrière”, vertelt Yorick Rohof, managing director bij Brickyard. “Ik kwam al vroeg in aanraking met kentekenherkenning bij een organisatie waar we ANPR inbouwden in voertuigen die tot politieauto’s werden omgebouwd. Hierna heb ik deze kennis en ervaring in kunnen zetten voor de…
Bekijk het hele artikel

Contacteer ons

Benno

Benno Freriks

Account Manager

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement