Parkeer­handhaving

Parkeerhandhaving

digitaliseren en optimaliseren

Bij Brickyard weten we alles over mobiliteit en de handhaving van verkeersregels. Zo ontwikkelen we oplossingen om de parkeerhandhaving zoveel mogelijk te digitaliseren. Handhavers werken snel, veilig en efficiënt, bijvoorbeeld met onze scanauto’s en in onze BlueBrick app. In Brickyard Desktop Enforcement, ons overzichtelijke backoffice systeem, beheer je precies de parkeer- en/of mobiliteitsoplossingen die je binnen de gemeente nodig hebt. Je draait ook eenvoudig rapportages uit voor slimme inzichten over een gebied.

16612607012341958685455305446492

Bluebrick voor handhaving

het gemak van de app Bluebrick

Van parkeren tot overlast, met onze app gaan BOA’s makkelijk, foutloos en informatiegestuurd te werk. Zij hebben de wet- en regelgeving paraat en raadplegen alle benodigde realtime gegevens. Bluebrick maakt handhaven eenvoudig, op straat én achter de schermen. Lees meer over de app Bluebrick.

Scanauto’s

Als gemeente wil je een handhavingssysteem wat onder alle omstandigheden werkt.
Met Bluebrick is handhaving altijd gegarandeerd. Handhavers maken gebruik van de Bluebrick app, daar waar de scanauto niet kan komen.

Laatste nieuws

Nieuws en artikelen over parkeerhandhaving

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement