Gemeente Leiden breidt de fiscale handhaving verder uit met een tweede scanauto van Brickyard

Brickyard scanaoto's in Leiden - parkeerhandhaving

In de gemeente Leiden rijdt al een scanauto voor de fiscale handhaving vanaf 2017. Brickyard heeft kortgeleden de tweede scanauto geleverd aan gemeente Leiden.
De tweede scanauto was noodzakelijk vanwege de uitbreiding van de betaald parkeren zone. Aan het randgebied van de huidige betaald parkeren zone, was sprake van hoge parkeerdruk. Door het invoeren van betaald parkeren verlaagt gemeente Leiden de parkeerdruk.

Brickyard heeft voor deze opdracht de scanunit van ARVOO Imaging Products BV geleverd. Daarnaast levert Brickyard de volledig in eigen beheer ontwikkelde software voor de geo-bevraging, de bevraging van de RDW en het NPR. Met deze oplossing biedt Brickyard de gemeente Leiden een efficiënte wijze van fiscaal handhaven met een hoge betrouwbaarheid en voldoende capaciteit voor de volledige betaald parkeren zone.

 

Andere interessante artikelen:

GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft. In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze…
Bekijk het hele artikel