Gemeente Leiden breidt de fiscale handhaving verder uit met een tweede scanauto van Brickyard

Brickyard scanaoto's in Leiden - parkeerhandhaving

In de gemeente Leiden rijdt al een scanauto voor de fiscale handhaving vanaf 2017. Brickyard heeft kortgeleden de tweede scanauto geleverd aan gemeente Leiden.
De tweede scanauto was noodzakelijk vanwege de uitbreiding van de betaald parkeren zone. Aan het randgebied van de huidige betaald parkeren zone, was sprake van hoge parkeerdruk. Door het invoeren van betaald parkeren verlaagt gemeente Leiden de parkeerdruk.

Brickyard heeft voor deze opdracht de scanunit van ARVOO Imaging Products BV geleverd. Daarnaast levert Brickyard de volledig in eigen beheer ontwikkelde software voor de geo-bevraging, de bevraging van de RDW en het NPR. Met deze oplossing biedt Brickyard de gemeente Leiden een efficiënte wijze van fiscaal handhaven met een hoge betrouwbaarheid en voldoende capaciteit voor de volledige betaald parkeren zone.

 

Andere interessante artikelen:

Oostzaan past als eerste gemeente de handhavingsmethode “Bestuurlijke Boete Overlast Openbare Ruimte (BBOOR)” toe op handhaving van Sluipverkeer

Vanaf 31 mei verloopt de handhaving van het inrijverbod op de Kerkstraat en de Haal in Oostzaan via het proces “Bestuurlijke Boete Overlast Openbare Ruimte (BBOOR)”. De boetes worden dan niet meer uitgeschreven door het CJIB. Dit besluit is genomen nadat de gemeenteraad in november 2022 heeft ingestemd met het uitbreiden van de Algemene Plaatselijke…
Bekijk het hele artikel
Camerahandhaving in oostzaan - BBOOR
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement