GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Scanauto Delft

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft.

In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze bestaande producten en diensten kregen wij recentelijk de opdracht voor het leveren van onze backoffice. De uitbreiding van deze strategische samenwerking hebben wij met enthousiasme ontvangen en met trots kunnen wij mededelen dat het ons wederom is gelukt om dit project succesvol af te ronden.

De scanauto in Delft is nu direct gekoppeld aan onze gebruiksvriendelijke backoffice en opvolgingssoftware voor fiscale handhaving. Als onderdeel van deze implementatie hebben wij een uitgebreide gebruikerstraining verzorgd, die op 2 april heeft plaatsgevonden. Tijdens deze training hebben wij de afdeling Handhaving voorzien van de nodige kennis en informatie, zodat zij met zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

Daarnaast hebben wij ook onze handhavingsoplossing Bluebrick in Delft geïntroduceerd, waarmee ons totale productaanbod in deze stad compleet is. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op!

Met deze uitbreiding is een nieuw hoofdstuk van onze samenwerking begonnen. Wij willen onze opdrachtgever hartelijk bedanken voor het vertrouwen!

Heeft u ook interesse in onze oplossingen, zoals de scanauto of camerahandhaving? Neem gerust contact met ons op.

 

Andere interessante artikelen:

Brickyard levert scanauto aan de gemeente Dordrecht

Op 25 maart waren wij onderdeel van een feestelijk moment in Dordrecht, waarbij de aftrap is gegeven aan de livegang van de scanauto door afdeling handhaving. In opdracht van onze partner MB-ALL rijdt vanaf nu in gemeente Dordrecht, een door Brickyard geleverde scanauto die direct gekoppeld is met onze gebruiksvriendelijke backoffice en opvolgingssoftware voor fiscale…
Bekijk het hele artikel