Brickyard levert scanauto aan de gemeente Dordrecht

Brickyard scanauto Dordrecht

Op 25 maart waren wij onderdeel van een feestelijk moment in Dordrecht, waarbij de aftrap is gegeven aan de livegang van de scanauto door afdeling handhaving.

In opdracht van onze partner MB-ALL rijdt vanaf nu in gemeente Dordrecht, een door Brickyard geleverde scanauto die direct gekoppeld is met onze gebruiksvriendelijke backoffice en opvolgingssoftware voor fiscale handhaving. Afdeling handhaving van gemeente Dordrecht voert vanaf nu de parkeercontrole uit met onze scanauto.

De scanauto rijdt door het gebied met betaald parkeren en scant alle kentekens van geparkeerde auto’s. Vervolgens word gecontroleerd of er een geldig parkeerrecht is. Als dat niet zo is, dan stuurt de auto de gegevens naar een parkeercontroleur die de opvolging op straat verzorgt.

De controleur gaat naar de plek waar de auto geparkeerd staat en controleert nogmaals of er betaald is. Wanneer er niet betaald is, dan volgt er een naheffingsaanslag parkeerbelasting.

Wil je meer informatie over een scanauto? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Andere interessante artikelen:

GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft. In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze…
Bekijk het hele artikel