Brickyard voorziet het centrumgebied van Gemeente Heerenveen van camerahandhaving

Camerahandhaving Stadscentrum Heerenveen - Brickyard

De beweegbare verkeerspalen (pollers) die in 2006 zijn geïnstalleerd om het centrumgebied van Heerenveen autoluw te maken, worden vervangen door acht ANPR-camera’s die automatisch kentekens lezen en controleren of het voertuig gerechtigd is om het gebied binnen te rijden.

De gemeente heeft Brickyard ingeschakeld om de levering, installatie en implementatie van de camera’s en beheers software te verzorgen.
De nieuwe camera’s zullen storingen en hoge reparatiekosten van de oude pollers voorkomen, wat de veiligheid en het welzijn van de bewoners zal verbeteren.
Het privacy beleid voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Overtredingen worden geregistreerd en de kentekens van de overtreders worden maximaal vijf jaar bewaard. In de eerste week van april 2023 is de eerste cameramast geïnstalleerd op de Koemarkt in Heerenveen en de camera’s en software zijn vanaf eind van de eerste week van april live.

In beeld: Plaatsing van het eerste opstelpunt op de Koemarkt in Heerenveen op 3 april 2023.

Andere interessante artikelen:

GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft. In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze…
Bekijk het hele artikel