Parkeerhandhaving met een scanauto

Effectieve parkeerhandhaving met scanauto’s

Als je binnen de gemeente zo efficiënt mogelijk de parkeerhandhaving wilt uitvoeren, zijn scanauto’s de volgende stap. De auto’s maken duizenden scans per uur, die in het systeem automatisch gecontroleerd en doorgestuurd worden. BOA’s beboeten voertuigen zonder parkeerrecht eenvoudig in de desktop applicatie. Indien verder opvolging op straat gewenst is, krijgt de handhaver automatisch een bericht. Zo zorg je met veel minder fysieke handhavers voor eerlijke naleving van het parkeerrecht.

De voordelen van parkeerhandhaving met scanauto’s

Geautomatiseerde parkeercontrole

Betere naleving van de parkeerregels

Inzetbaar voor metingen en tellingen

Uitgebreide rapportage-opties

Waarom-de-Brickyard-backoffice-ideaal-is
Brickyard-Desktop-Enforcement-macbookscherm

Brickyard Desktop Enforcement

voor slimme inzichten

Bij Brickyard vinden we kennis heel belangrijk. Scanauto’s verzamelen tijdens de parkeerhandhaving waardevolle informatie en wij zorgen ervoor dat je die kunt analyseren. Suspects op straat die geen opvolging behoeven, kan de handhaver van achter de PC beoordelen en afhandelen. Binnen onze intelligente Brickyard Desktop Enforcement draai je eenvoudig rapporten uit over de verzamelde data. Denk aan het aantal geparkeerde voertuigen, de parkeerdruk, gereden rondes, aanwezigheid op straat en zelfs de betalingsbereidheid. Deze slimme inzichten helpen je bij het verbeteren van de leefbaarheid binnen je gemeente.

Scanauto Parkeerhandhaving 3 rapportage | Brickyard

BLUEBRICK SELECT

altijd eenvoudig handhaven

Bluebrick Select ontzorgt de BOA. Handhavers kunnen zich met Bluebrick Select volledig richten op de leefbaarheid op straat. Als handhaver wil je een systeem wat je werk makkelijker en sneller maakt. Bluebrick Select wordt geïnstalleerd op moderne smartphones en behaalt met minimale hardware een maximaal resultaat. Het systeem is compleet cloud-based.
Koppelingen met onder meer RDW, PR, GEO en BVBSN maken gegevens realtime opvraagbaar. Straten, feiten en voorbeeldverklaringen zijn allemaal geïnstalleerd.
Zelfs offline werken is geen probleem.
Met scanauto’s en Bluebrick Select optimaliseer je de parkeercontrole binnen de gemeente, waardoor er tijd overblijft voor andere belangrijke taken.

Voordelen van Bluebrick Select

Voor smartphones en tablets

Cloud-based backoffice

Instelbare gebruikerstoegang

Koppelingen met alle relevante databases

Naar prioriteit gestuurde distributie van observaties aan BOA’s

Laatste nieuws

Nieuws en artikelen over scanauto's

JA! Een scanauto voor uw gemeente is WEL mogelijk!

Over Brickyard Brickyard stond aan de wieg van de ontwikkeling van kentekencamera-handhaving in Nederland. Al sinds 2013 implementeren wij kenteken-camerasystemen bij gemeenten voor het handhaven op betaald parkeren en op het handhaven van auto- en brom/ snorfietsluwe binnensteden, bussluizen en sluipverkeer. Op dit moment zijn onze kenteken-camerasystemen in meer dan 35 gemeenten in Nederland actief…
Bekijk het hele artikel
Brickyard scanauto Eindhoven
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement