Start van de ‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’

Flitscamers - camarahandhaving Spoorwegovergang Bunnik

Op 17 januari 2024 hebben Harro Homan (Regiodirecteur Randstand Noord) van ProRail en Wethouder Julie d’Hondt van gemeente Bunnik het startsein gegeven voor de ‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’.

Met trots kunnen wij melden dat vanaf 1 februari 2024 in Bunnik, de eerste van 44 spoorwegovergangen gaat worden gehandhaafd met behulp van de door Brickyard en ARVOO aan ProRail geleverde handhaafoplossing.
Dit betreft de complete softwarematige handhaafoplossing inclusief de gebruikerssoftware voor de boa’s en de AI ANPR camera’s van ARVOO die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel het herkennen van de kentekenplaten, maar ook op basis van AI het automatisch herkennen van het knipperen van de rode lampen en de stand van de overwegbomen.

Andere interessante artikelen:

Brickyard wint de aanbesteding ‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’!

Met trots kunnen wij mededelen dat Brickyard de opdracht gegund heeft gekregen van ProRail voor het handhaven met AI ANPR camera’s op 44 spoorwegovergangen op weggebruikers die de rode knipperlichten negeren. Brickyard levert hier samen met haar partner ARVOO Imaging Products BV de complete handhaafoplossing. Dit betreft de complete softwarematige handhaafoplossing inclusief de gebruikerssoftware voor…
Bekijk het hele artikel
Brickyard wint aanbesteding van ProRail voor‘Landelijke Uitrol Flitscamera’s op overwegen’!