Waysis steunt de CliniClowns

Iets geven is vaak nog waardevoller dan iets krijgen. In lijn met deze gedachte heeft Waysis de afgelopen Kerst besloten om een goed doel te steunen. Omdat we kinderen die langdurig in het ziekenhuis moeten verblijven ook een fijne tijd gunnen is gekozen voor ondersteuning van de CliniClowns. Met hulp van de medewerkers van TMC en Brickyard is een geweldig bedrag verzameld.

De CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat iemand weer even zichzelf kan zijn, want je goed voelen zit niet alleen in je lijf. Het zit ook tussen je oren. Jezelf zijn voelt natuurlijk beter dan patiënt zijn. Jezelf zijn voelt sterker dan je zorgen maken. En lachen voelt beter dan stress of angst. Als iemand contact maakt met jou – dwars door het ziek zijn heen kijkt – voel je je beter. En als iemand je vertrouwen teruggeeft in jezelf is er een betere basis voor herstel. Dat is de kracht van contact.

Afgelopen Kerst heeft Waysis met behulp van de medewerkers van TMC en Brickyard een geweldig bedrag bij elkaar verzameld voor de CliniClowns. Vrijwilliger en ambassadeur, Rob Lieuwen kwam namens de CliniClowns de cheque in ontvangst nemen van onze directeur Peter Peddemors.

Benieuwd naar wat de CliniClowns precies doen? Kijk op cliniclowns.nl of kijk het programma Tijd voor Max terug, wat onlangs helemaal in het teken stond van de CliniClowns.

tijdvoormax

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere interessante artikelen:

Waysis steunt KIKA!

Waysis (TMC en Brickyard) steunt regelmatig goede doelen.
Dit jaar is ervoor gekozen om de Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) te steunen met een mooie financiële bijdrage.

Lees meer »