Drie redenen waarom scan auto’s nog populairder worden

Scan-auto-populair

Bert van Wee, hoogleraar transportbeleid, zegt dat scan auto’s “nog véél populairder gaan worden” en dat het vooral interessant is voor steden met meer dan 100.000 inwoners. De transportdeskundige geeft drie belangrijke redenen die de groei uitleggen.

Als Hoogleraar Transportbeleid heeft Bert van Wee een artikel in het AD geschreven over de efficiency van scan auto's en waarom deze alleen maar meer gebruikt gaan worden. Zo legt hij uit dat de gemiddelde scans per uur, van een scan auto, rond de 2.000 ligt en van een handhaver die het handmatig doet rond de 70. Daarnaast verdrievoudigd het aantal boetes op parkeren in sommige gemeentes, wat betekent dat er meer geld binnen komt.

In het artikel worden vele gemeentes besproken, waaronder ook de gemeentes die de scanvoertuigen van Brickyard gebruiken.

Lees het volledige artikel hier in het AD.

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement