Camerahandhaving milieuzone Rijswijk

Milieuzone Rijswijk

De gemeente Rijswijk heeft gekozen voor een samenwerking met Brickyard voor camerahandhaving van de milieuzone in Rijswijk voor vrachtauto’s, over de Haagweg en omgeving. Er zijn per 1 januari 2022 enkel nog vrachtwagens met emissieklasse 6 of hoger toegelaten.
De handhaving van de milieuzone Haagweg was verouderd en voldeed niet meer aan de eisen die aan dergelijke systemen gesteld worden.

De gemeente Rijswijk kan zich door de geleverde dienst meer richten op het uitvoeren van haar kerntaken. Belangrijk is ook dat de geleverde dienst aan alle gestelde eisen voldoet en handhaving van de geslotenverklaring van de milieuzone borgt, zodat daarmee de luchtkwaliteit en leefbaarheid in de gemeente worden verbeterd.

Naar het volledige artikel

Andere interessante artikelen:

GEMEENTE DELFT KIEST VOOR TOTALE PRODUCTAANBOD BRICKYARD

Met grote trots delen wij mee dat wij officieel zijn gestart met het leveren van onze backoffice voor de scanauto in Delft via ParkerenDelft. In de gemeente Delft reed al een scanauto van onze partner ARVOO Imaging Products BV en leveren en onderhouden wij zelf al jaren met succes én genoegen ons camerahandhavingssysteem. Naast deze…
Bekijk het hele artikel