Handhaven van geslotenverklaringen met Bollards EN kentekencamera’s

camerahandhaving + bollard (Poller)

Een veilige en leefbare binnenstad voor ieder gemeente. Dat wil toch iedereen? Brickyard en BAM bedachten voor Heerlen hiervoor een hybride oplossing: camerahandhaving voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones en pollers als fysieke afsluiting.

Een toelichting op de hybride oplossing voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones in Heerlen.

Andere interessante artikelen:

Oostzaan past als eerste gemeente de handhavingsmethode “Bestuurlijke Boete Overlast Openbare Ruimte (BBOOR)” toe op handhaving van Sluipverkeer

Vanaf 31 mei verloopt de handhaving van het inrijverbod op de Kerkstraat en de Haal in Oostzaan via het proces “Bestuurlijke Boete Overlast Openbare Ruimte (BBOOR)”. De boetes worden dan niet meer uitgeschreven door het CJIB. Dit besluit is genomen nadat de gemeenteraad in november 2022 heeft ingestemd met het uitbreiden van de Algemene Plaatselijke…
Bekijk het hele artikel
Camerahandhaving in oostzaan - BBOOR
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement