Handhaven van geslotenverklaringen met Bollards EN kentekencamera’s

camerahandhaving + bollard (Poller)

Een veilige en leefbare binnenstad voor ieder gemeente. Dat wil toch iedereen? Brickyard en BAM bedachten voor Heerlen hiervoor een hybride oplossing: camerahandhaving voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones en pollers als fysieke afsluiting.

Een toelichting op de hybride oplossing voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones in Heerlen.

Andere interessante artikelen:

Gemeente Leiden breidt de fiscale handhaving verder uit met een tweede scanauto van Brickyard

In de gemeente Leiden rijdt al een scanauto voor de fiscale handhaving vanaf 2017. Brickyard heeft kortgeleden de tweede scanauto geleverd aan gemeente Leiden. De tweede scanauto was noodzakelijk vanwege de uitbreiding van de betaald parkeren zone. Aan het randgebied van de huidige betaald parkeren zone, was sprake van hoge parkeerdruk. Door het invoeren van…
Bekijk het hele artikel
Brickyard scanaoto's in Leiden - parkeerhandhaving
Benno

Benno Freriks

Account Manager

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement