Handhaven van geslotenverklaringen met Bollards EN kentekencamera’s

camerahandhaving + bollard (Poller)

Een veilige en leefbare binnenstad voor ieder gemeente. Dat wil toch iedereen? Brickyard en BAM bedachten voor Heerlen hiervoor een hybride oplossing: camerahandhaving voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones en pollers als fysieke afsluiting.

Een toelichting op de hybride oplossing voor het efficiënt handhaven van geslotenverklaringen en voetgangerszones in Heerlen.

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement