Onze oplossing voor brede handhaving: Bluebrick

Bluebrick logo (zwarte achtergrond)

De Bluebrick app ontzorgt de BOA, zodat de handhaver zich volledig kan richten op het verbeteren van de leefbaarheid op straat. Handhaving van parkeren tot overlast, met Bluebrick kun je gemakkelijk, foutloos en informatie gestuurd te werk.

Bluebrick kan geïnstalleerd worden op moderne smartphones en behaalt met minimale hardware een maximaal resultaat. Het systeem is compleet ‘cloud-based’ en te beheren op de webapplicatie.

  • Voor je smartphone
  • Cloud-based backoffice
  • Instelbare gebruikerstoegang
  • Wet- en regelgeving altijd beschikbaar
  • Offline beschikbaar

Altijd eenvoudig handhaven

Als handhaver wil je een systeem dat het werk onder alle omstandigheden makkelijker en sneller maakt. Met Bluebrick is dit altijd gegarandeerd. Het wetboek zit als het ware in jouwuw zak en straten, feiten en voorbeeldverklaringen zijn allemaal geïnstalleerd; zelfs even offline zijn is geen probleem!

Koppelingen met onder meer RDW, NPR, GEO en BVBSN maken gegevens realtime opvraagbaar. Efficiency is de sleutel in ons systeem!

Bleubrick - Handhaver bezig met controle
Bluebrick - Meerdere telefoons voor overzicht

Overzichtelijk & snel

Een belangrijk kenmerk van Bluebrick is dat de handhaver het complete overzicht in één scherm heeft. En met dezelfde kleurindeling op zowel de app en in de backoffice, werk de handhaver altijd op dezelfde slimme manier. Dat zorgt voor zo min mogelijk fouten; het is makkelijk en efficiënt.

Door het mandaatniveau in te stellen zijn fiscale en Mulder-bonnen per gebruiker te scheiden en is het mogelijk eenvoudig te filteren op favoriete parameters. Bonnen/naheffingen exporteer je met maximaal drie klikken in de backoffice naar de verwerkende instantie(s).

Simpel te beheren

Het design van de Bluebrick backoffice is gefocust op het overzicht, herkenbare pictogrammen en een duidelijke weergave maakt dit mogelijk. Als backoffice gebruiker kun je eenvoudig filteren op het bontype om in één oogopslag de status te zien: zijn ze al geëxporteerd, betaald of moeten deze nog verwerkt worden. Seponeringen en waarschuwingen bijhouden is heel eenvoudig, doordat je alle handelingen op gebruikersniveau vastlegt.

De verzamelde data wordt omgezet in rapportages, deze zijn zo ontworpen dat deze informatie direct bij kan dragen aan het verbeteren van de leefbaarheid in jouw gemeente. Hierdoor kan de gemeenteraad ook informatie-gestuurd aan de slag.

HEEFT U VRAGEN OVER BREDE HANDHAVING?

Bel ons of stuur ons uw telefoonnummer via een emailbericht. Wij bellen u tijdens kantooruren, binnen twee werkdagen.

Account manager Brickyard - Benno

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt.
Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:
– parkeerhandhaving
– camerahandhaving
– brede handhaving
– scanauto’s