Samenwerking G4S en Brickyard start met XPark!

Samenwerking G4S en Brickyard start met XPark!

Beveiligingsbedrijf G4S en mobiliteitsbedrijf Brickyard delen een visie en zien daarom interessante mogelijkheden voor samenwerking. Onlangs is de eerste concrete samenwerkingsovereenkomst getekend, namelijk voor de installatie van het XPark kentekenparkeersysteem bij het hoofdkantoor van G4S in Amsterdam.

Probleemloos parkeren met XPark

De nieuwste parkeeroplossing van Brickyard heet XPark. Het innovatieve systeem maakt slim gebruik van (gedeelde) parkeerterreinen mogelijk. Op basis van het kenteken wordt toegang verleend, en men mag alleen naar binnen als er een parkeerplek beschikbaar is voor de gebruikersgroep. Nog dit jaar start Brickyard met de installatie van de XPark op het parkeerterrein van het hoofdkantoor van G4S in Amsterdam, zodat ook hier probleemloos geparkeerd kan worden.

Gedeelde visie

Volgens Yorick Rohof (CEO van Brickyard) passen de visies van beide bedrijven goed bij elkaar en is daarom de samenwerking gezocht. “G4S maakt met diensten en oplossingen de woon-, werk- en leefomgeving veiliger, met Brickyard proberen we mobiliteit in goede banen te leiden en daarmee leefbaarheid en gastvrijheid te verbeteren.”

Als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen ziet ook Michael Schrameijer, Director Business Development van G4S, de samenwerking als een goede keuze: “Juist op het gebied van hospitality vullen G4S en Brickyard elkaar aan. Wij zetten bijvoorbeeld onze medewerkers in om de gastvrijheid bij onze klanten te vergroten; Brickyard doet hetzelfde, maar dan met haar XParkparkeeroplossing. In de toekomst hopen we mooie projecten op te kunnen zetten en zo samen onze klanten gastvrijer te maken.”

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement