Lancering nieuw communicatieconcept en nieuwe website voor de parkeersystemen van Brickyard

parkeersysteem
De nieuwe website van Brickyard voor parkeersystemen, is deze week live gegaan. Aan de basis van onze nieuwe site ligt de reeds bekende positionering van Brickyard voor parkeersystemen maar dan in een nieuw jasje gegoten.

Parkeersysteem XPark van Brickyard is nog steeds de slimme, gebruiksvriendelijke parkeeroplossing die zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik en behoefte.
Deze positionering is nu in woord en beeld uitgewerkt in een nieuw communicatieconcept.
Centraal in het nieuwe communicatieconcept staat de ontzorging van eigenaars, beheerders, recepties en bezoekers van parkeerterreinen.
Deze ontzorging belooft parkeersysteem XPark via ‘Responsive Parking’!

Maak kennis met het innovatieve parkeersysteem dat zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik, behoefte en omstandigheid. Met slimme technologie faciliteren we parkeren op maat. Zo heeft u altijd voor iedere situatie de beste parkeeroplossing!

Dit noemen wij ‘Responsive Parking’.

Omdat wij tevreden zijn met de positionering en de doorvertaling daarvan naar het communicatieconcept, is besloten om het communicatieconcept uit te rollen naar communicatiemiddelen, zoals website en online banners!
Op de website nemen we geïnteresseerden mee langs relevante informatie over parkeersystemen aan de hand van de meest gestelde vragen over parkeersystemen.
Het concept en de website zijn deze week aan de medewerkers van Brickyard getoond. Bekijk het resultaat op XPark.eu

Reclamebureau: Lemm ten Haaf
Online bureau: Dr. Woe
Opdrachtgever: Brickyard marketing

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere interessante artikelen:

Brickyard neemt Elpar over

Brickyard neemt Elpar over

Brickyard heeft het Brabantse Elpar overgenomen, dat op 18 maart 2020 failliet is verklaard. De overname betreft onder andere de activa, een aantal domeinnamen (waaronder Elpar.nl), het intellectuele eigendom van de software voor de website van Elpar B.V. en enkele klantendatabases. De koopovereenkomst tussen Brickyard B.V. en de curator is afgerond.

Lees meer »
Mondriaan Tower Parkeersysteem

Slim parkeren met XPark bij Mondriaan Tower in Amsterdam

Brickyard heeft de gedeelde parkeergarage van Mondriaan Tower aan de Amstelboulevard in Amsterdam voorzien van haar slimme parkeeroplossing XPark. Voor vastgoedbeheerder CBRE en haar huurders lost parkeersysteem XPark, de bekende parkeerproblemen op. Iedere huurder in Mondriaan Tower kan voortaan zelf, via een gebruiksvriendelijke webapplicatie, het beheer van de eigen gehuurde parkeerplaatsen uitvoeren. Ook is het eenvoudig om parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers te reserveren.

Lees meer »

Nieuw XPark systeem bij Haarlemmerstroom

Brickyard heeft met trots weer een gedeeld parkeerterrein mogen voorzien van onze slimme parkeeroplossing XPark. Ook Haarlemmerstroom lost hiermee voor haar huurders de bekende parkeerproblemen op. Alle verschillende werknemers kunnen nu op het terrein – zonder gedoe – parkeren op de plekken die hen contractueel toegewezen zijn.

Lees meer »