Lancering nieuw communicatieconcept en nieuwe website voor de parkeersystemen van Brickyard

xpark-nieuw-design

De nieuwe website van Brickyard voor parkeersystemen, is deze week live gegaan.
Aan de basis van onze nieuwe site ligt de reeds bekende positionering van Brickyard voor parkeersystemen maar dan in een nieuw jasje gegoten.

Parkeersysteem XPark van Brickyard is nog steeds de slimme, gebruiksvriendelijke parkeeroplossing die zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik en behoefte.
Deze positionering is nu in woord en beeld uitgewerkt in een nieuw communicatieconcept.
Centraal in het nieuwe communicatieconcept staat de ontzorging van eigenaars, beheerders, recepties en bezoekers van parkeerterreinen.
Deze ontzorging belooft parkeersysteem XPark via 'Responsive Parking'!

Maak kennis met het innovatieve parkeersysteem dat zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik, behoefte en omstandigheid. Met slimme technologie faciliteren we parkeren op maat. Zo heeft u altijd voor iedere situatie de beste parkeeroplossing!

Dit noemen wij ‘Responsive Parking’.

Omdat wij tevreden zijn met de positionering en de doorvertaling daarvan naar het communicatieconcept, is besloten om het communicatieconcept uit te rollen naar communicatiemiddelen, zoals website en online banners!
Op de website nemen we geïnteresseerden mee langs relevante informatie over parkeersystemen aan de hand van de meest gestelde vragen over parkeersystemen.
Het concept en de website zijn deze week aan de medewerkers van Brickyard getoond. Bekijk het resultaat op XPark.eu

Reclamebureau: Lemm ten Haaf
Online bureau: Dr. Woe
Opdrachtgever: Brickyard marketing

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement