Eerste XPark systeem bij een VVE

VVE-Heroes

De eerste overeenkomst voor een XPark systeem bij een Vereniging van Eigenaren (VVE) is een feit. Het systeem wordt geplaatst bij VVE Heroes te Amsterdam, de VVE bestaat uit drie panden die één grote parkeergarage delen. De werkzaamheden gaan binnenkort van start zodat de beheerders en bewoners zo snel mogelijk een ‘seamless experience’ kunnen ervaren met XPark.

Het huidige systeem – bij de VVE – werkt niet naar wens omdat het vaak toestond dat er mensen die geen toegang tot het terrein hadden op de parkeerplekken van bewoners stonden. XPark gaat er voor zorgen dat de bewoners met een parkeerrecht altijd terecht kunnen op hun eigen parkeerplek, dit is mogelijk door onze slimme software met kentekenherkenning in combinatie met de al bestaande ‘speedgate’ bij VVE Heroes. Ook krijgen de bewoners toegang tot de ‘XPark backoffice’, zodat bezoek – en zelfs de honden uitlaatservice ook toegang tot het parkeerterrein heeft. De beheerder van het gebouw heeft ook toegang tot het systeem om eenvoudig leveranciers en bouwbedrijven toegang te verlenen.

Brickyard ontzorgt de VVE door alle bewoners een training te geven over het systeem, zo kan iedereen probleemloos parkeren voor eigen deur.

Lees hier alles over XPark.

© Foto: VVE Heroes

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement