Brickyard optimaliseert situatie op parkeerterrein van ziekenhuis

Ziekehuis-parkeercapaciteit

De afgelopen maanden heeft Brickyard parkeeronderzoek gedaan bij een ziekenhuis in de Randstad. Het ziekenhuis kampte al enige tijd met een hoge parkeerdruk op de parkeerfaciliteiten. De hoge parkeerdruk heeft het ziekenhuis doen twijfelen om een extra parkeergarage te bouwen, om zo de capaciteit te vergroten. Dankzij de uitkomst van het Brickyard parkeeronderzoek weet het ziekenhuis wat de juiste stappen zijn om de parkeersituatie te optimaliseren.

Waarom is de parkeerdruk zo hoog? Wie maakt er gebruik van de parkeerfaciliteit? Wanneer zijn de piekmomenten? Belangrijke vragen waar ons parkeeronderzoek antwoord op geeft. Met de verkregen informatie stellen we vervolgens de oorzaak van het parkeerprobleem vast; een capaciteitsgebrek óf een verkeerde verdeling van de capaciteit. En daar kan het ziekenhuis vervolgens gericht actie op nemen.

Verzamelen van parkeerdata

Eerder dit jaar zijn de in- en uitritten van het ziekenhuisterrein voorzien van kentekencamera’s. Die registreren alle in -en uitrijdende voertuigen. Zo verzamelen we de noodzakelijke parkeergegevens over een bepaalde periode.

Deze kentekens worden vervolgens geanonimiseerd gekoppeld aan een personeel – of polikliniekgroep. Op basis hiervan maken onze technici rapportages; van de totale parkeerbezetting en de bezetting per gebruikersgroep.

Adviesrapport

Dan volgt een adviesrapport waaruit blijkt wat  de oorzaak van het parkeerprobleem is en aanbevelingen hoe het opgelost kan worden. Dit resulteert in een efficiënt parkeerbeleid waardoor verplegend personeel, patiënten en bezoekers weer optimaal gebruik kunnen maken van de parkeerterreinen van het ziekenhuis.

Voorkom onnodige, dure uitbreiding

Wilt u dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van uw parkeerterrein maar onnodige, dure uitbreiding voorkomen? Laat Brickyard dan een parkeeronderzoek doen. Hiervoor kunt u telefonisch (+31 20-7028800) of via e-mail (info@brickyard.eu) contact opnemen.

Andere interessante artikelen:

Een virtuele afsluiting voor een gezonde leefomgeving

In vakblad Mobiliteitsplatform bespreekt collega Michael Bresser (customer succes manager bij Brickyard) de samenwerking die Brickyard en de gemeente Rijswijk onlangs zijn aangegaan voor  camerahandhaving van milieuzone Haagweg. In het artikel bespreekt Michael onder andere handhaving van de milieuzone, rapportage met behulp van Brickyard software en privacy. Naar het volledige artikel
Bekijk het hele artikel
camerahandhaving Milieuzone
Benno-Freriks

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Benno terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement

Stanley-de-Rotte_contact

Stanley de Rotte

Account Manager Enforcement

Stanley is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Je kunt bij Stanley terecht voor een doordacht antwoord over:

Parkeerhandhaving

Camerahandhaving

Scanauto’s

Desktop Enforcement