Handhaving

Handhavingsoplossingen

Brickyard helpt gemeentes door slimme handhavingsoplossingen te ontwikkelen zodat de BOA zo efficiënt en veilig mogelijk zijn/haar werk kan doen. Hierdoor houd je een regierol in de gemeente, terwijl de Brickyard software het werk doet.

De data die door de handhavers met de Brickyard oplossingen is verzameld, wordt door de ‘backoffice’ omgezet in handige rapportages die gebruikt kunnen worden voor ontelbare verbeteringen binnen de gemeente. Al deze oplossingen en tools staan samen als één geheel in de webapplicatie, zodat de handhavers informatie gestuurd en zorgeloos de straat op kunnen.

Camerahandhaving

Toegangscontrole

Het doel van camerahandhaving is om het gedrag bij de weggebruiker te veranderen zodat de leefbaarheid in de gemeente beter wordt. Zonder fysieke handhavers of obstakels ziet het systeem 24/7 wie de overtreders zijn. Met de webapplicatie kan de BOA achteraf controleren en beboeten. Een efficiënte, doeltreffende en veilige oplossing voor iedereen.

Camerahandhaving is de minst kostbare, meest efficiënte manier om een toegangscontrole te handhaven. Denk aan: sluipverkeer, milieuzones, bussluizen, autoluwe zones en inrijverboden. Allemaal op te lossen met camerahandhaving van Brickyard; de virtuele knip.

Bluebrick

De slimme handhaving app

De Bluebrick app ontzorgt de BOA, zodat de handhaver zich volledig kan richten op het verbeteren van de leefbaarheid op straat. Handhaving van parkeren tot overlast, met Bluebrick kun je gemakkelijk, foutloos en informatie gestuurd te werk.

Bluebrick kan geïnstalleerd worden op moderne smartphones en behaalt met minimale hardware een maximaal resultaat. Het systeem is compleet ‘cloud-based’ en te beheren op de webapplicatie.

Scan auto

Efficiënt en foutloze parkeerhandhaving

De scan auto is de optimale oplossing voor parkeerhandhaving. De auto rijdt met het normale verkeer mee en controleert elke auto die gepasseerd wordt, dit is mogelijk door de hoge kwaliteit camera’s in combinatie met de Brickyard backoffice. Met als resultaat: efficiënte en foutloze controle.

Opvolging op afstand via de computer of informatie gestuurd opvolgen door handhavers op straat? Alle opties zijn mogelijk door de krachtige Brickyard backoffice in combinatie met de webapplicatie.

Brickyard backoffice

Al uw handhaving op één platform

Eén beheerapplicatie voor alle handhaving oplossingen. In de Brickyard backoffice kun je overzichtelijk al de Brickyard producten beheren, besturen en ook rapportages kan maken om de mobiliteit in jouw gemeente te verbeteren. Allemaal in een cloud-based webapplicatie die overal te bereiken is.

Wilt u meer informatie over onze parkeersystemen?

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Account Managers

Account manager Brickyard - Benno

Benno Freriks

Account Manager Handhaving

Benno is Account Manager voor alle handhaafoplossingen die Brickyard aanbiedt. Scan auto’s, Bluebrick of camerahandhaving, voor alle vragen over slim handhaven kan je bij Benno zijn.

Michael Bresser

Customer Success Manager

Als Customer Success Manager kent Michael alle ins en outs van de handhaafoplossingen van Brickyard.  Hiernaast is Michael een relatiebeheerder 2.0 en gaat hij tot het uiterste om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.